Conferința China – Europa Centrală și de Est privind Inovarea 8-9 Octombrie 2019 – Belgrad

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat organizarea celei de-a patra ediții a Conferinței China – Europa Centrală și de Est privind Inovarea, în perioada 8-9 octombrie a.c. la Belgrad de către Ministerul Inovației și Dezvoltării Tehnologice din Serbia, în colaborare cu Ministerul Științei și Tehnologiei din R.P. Chineză. Evenimentul are loc în cadrul cooperării R.P. Chineze cu statele central și est-europene în format „17+1ˮ.

Reamintim că recent cunoscutul format „16+1ˮ al acestei cooperări, s-a modificat în 17+1 prin aderarea Greciei la grupul țărilor centrale și est-europene participante la cooperarea cu R.P. Chineză.

Evenimentul are obiectivul de a atrage participarea unor reprezentanți din următoarele sectoare de activitate: parcuri industriale, parcuri științifice și tehnologice, incubatoare de afaceri, universități, fonduri de venture capital, companii și start-up-uri din domeniile: inteligență artificială, blockchain, tehnologii 5G, securitate cibernetică, soluții smart cities, agritech, biotech, robotică, tehnologii în domeniul educației, automotive, căi ferate și trenuri, comerț electronic, tehnologii privind dronele, fintech, soluții pentru digitalizare industrială, internet of things, tehnologii spațiale și tehnologii în domeniul sănătății.

 Pentru informații suplimentare sau înscriere la acest eveniment, firmele interesate sunt rugate să se adreseze domnului Mircea Toader, Consilier Relații Internaționale al președintelui CCIB la adresa de e-mail mircea.toader@ccib.ro, sau domnului Adrian Pleșa, Consilier Relații Internaționale, la adresa de e-mail adrian.plesa@ccib.ro.

În cazul în care se formează un grup de firme din București interesate să participe, CCIB poate organiza o misiune economică la Belgrad cu ocazia acestui eveniment.