atelierdigital

Proiectul „Exportă cu Google Atelierul Digitalˮ București – 30 august și 6 septembrie a.c.

Preocupată de internaționalizarea afacerilor membrilor săi, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului Bucuești (CCIB) recomandă înscrierea și participarea la proiectul „Exportă cu Google Atelierul Digitalˮ ce se va desfășura la București, vineri 30 august și respectiv vineri 6 septembrie între orele 9:00 – 13:00, la Universitatea din București, Facultatea de Matematică și Informatică, Strada Academiei nr. 14, etajul 2. În organizarea Google România, acesta este un program național gratuit adresat antreprenorilor români care doresc să își extindă afacerile în străinătate.

 

Firmele care vor participa la acest program vor afla cum pot folosi platforma online Google pentru a își promova afacerea în afara țării, și aspecte precum identificarea celor mai bune piețe externe în funcție de sectorul de activitate al fiecărei firme, modalitatea de adresare față de clienții globali, precum și pașii pentru extinderea la nivel internațional.

 

Agenda desfășurată a activităților ce se vor realiza în fiecare dintre cele două zile poate fi accesată aici. Firmele interesate să participe la acest eveniment, pot accesa formularul de înregistrare aici.

Pentru informații suplimentare privind acest program vă puteți adresa doamnei Georgiana Bodas, reprezentant Google, la adresa de e-mail gbodas@google.com.

 

CCIB urează succes membrilor săi în activitatea curentă.