China Homelife Trade Show Poland, 6-8 iunie 2018, Varşovia, Polonia

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea celei de-a 7-a ediţii a evenimentului “China Homelife Trade Show Poland”, care va avea loc în perioada 6-8 iunie 2018, în Polonia – Varşovia.

“China Homelife Trade Show Poland” este unul dintre cele mai importante evenimente de business care oferă companiilor din Europa Centrală şi de Sud-Est posibilitatea de a intra în contact direct cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din China.

Ediţia din acest an va reuni peste 1800 de companii din China, pregătite să ofere produse de cea mai înaltă calitate, în domenii precum: textile şi articole de îmbrăcăminte, mobilă, electrocasnice, materiale de construcţii, iluminat şi alte produse pentru casă, industria agro-alimentară.

Organizatorii oferă gratuit o noapte de cazare şi transport intern pentru oamenii de afaceri români care doresc să participe.

Înregistrarea şi mai multe detalii despre această acţiune le puteţi regăsi accesând următorul link: http://www.en.chinahomelife.com.pl/ sau prin contactarea dnei. Agnieszka Maciaszek, la adresa de E-mail: agnieszka.maciaszek@mindzone.com.

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.