Prima ediţie a Salonului „Sirha Green” Lyon – 17-19 iunie 2018

Consulatul General al României la Lyon a anunţat organizarea primei ediţii a Salonului Internaţional de Restaurante, Hoteluri şi Alimentaţie „Sirha Green” de către agenţia „GL Events”, în perioada 17-19 iunie 2018, la Palatul Expoziţional „Eurexpo” din Lyon.

Salonul „SIRHA Green” vizează produsele şi serviciile bio, ecologice şi cele care nu conţin substanţe alergogene. De asemenea urmăreşte susţinerea dezvoltării durabile, de exemplu promovarea practicilor de promovare a deşeurilor. Acest eveniment se adresează exclusiv mediului de afaceri din domeniul serviciilor alimentare.

Data limită pentru transmiterea cererilor de participare către agenţia GL Events Exhibitions este 15 mai 2018. Cererile de participare trebuiesc trimise pe site-ul evenimentului www.sirha-green.com Taxa obligatorie de înscriere la eveniment este de 600 EUR, la care se va adăuga preţul de închiriere a standurilor şi eventualele opţiuni complementare în funcţie de preferinţe şi de necesităţi.

Costul închirierii standurilor diferă în funcţie de suprafaţa standului dorit. Astfel, pot fi închiriate standuri cu suprafaţa cuprinsă între 12 m2, având preţul de 4.800 EUR, şi 48 m2 având preţul de 18.240 EUR.

Informaţii suplimentare privind organizarea, structura şi participarea la evenimentul „SIRHA Green” pot fi obţinute accesând site-ul www.sirha-green.com