sorin-dimitriu-emil-constantinescu[1]

Colaborare CCIB – Asociaţia FAR

Recent, fostul preşedinte al României prof. univ. dr. Emil Constantinescu a efectuat o vizită privată la Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). În cadrul întrevederii pe care domnia sa a avut-o cu preşedintele Camerei bucureştene, prof. univ. dr. Sorin Dimitriu, s-a conturat posibilitatea unei viitoare colaborări între CCIB şi Asociaţia Forumul Academic Român (Asociaţia FAR), condusă de fostul preşedinte al României, inclusiv prin derularea unor proiecte comune cu finanţare europeană.
De asemenea, Camera bucureşteană se poate implica şi în proiectul „Ieşirea din labirint: viziune şi strategie pentru România secolului XXI”, lansat de Asociaţia FAR în luna februarie a acestui an. Punctele forte ale organizaţiei camerale bucureştene sunt, potrivit prof. univ. dr. Emil Constantinescu, volumul mare de informaţii de care dispune, excelenta expertiză a managementului în economia reală, completate de o înaltă competenţă profesională a specialiştilor săi şi de larga recunoaştere internaţională de care se bucură CCIB.
Camera bucureşteană apreciază că cele patru studii ce vor fi elaborate în cadrul proiectului „Ieşirea din labirint: viziune şi strategie pentru România secolului XXI” vor contribui într-o măsură semnificativă la dezvoltarea durabilă a ţării noastre în deceniile următoare.

Biroul de Presă al CCIB