connect-americas

Rețea socială de afaceri dedicată internaționalizării Întreprinderilor Mici și Mijlocii din America Latină

 

Creată de catre Banca Interamericană de Dezvoltare (BID), rețeaua socială de afaceri ConnectAmericas este dedicată internaționalizării Întreprinderilor Mici și Mijlocii din America Latină.

Principalele servicii oferite IMM-urilor de aceasta platformă sunt:

  • accesul la contacte de afaceri fezabile
  • accesul la informații actualizate privind comerțul internațional
  • accesul la informații privind modalitățile și oportunitățile de finanțare disponibile în țările care beneficiază de asistență financiară din partea Băncii Interamericane de Dezvoltare.

ConnectAmericas pune în legatură reprezentanții mediului de afaceri prin comunități profesionale grupate pe ramuri de activitate. La întregistrarea pe platformă,  utilizatorii vor indica interesul și obiectivele proprii de afaceri, iar pe baza acestor preferințe, ConnectAmericas recomandă utilizatorilor să facă parte dintr-una sau mai multe comunități profesionale, oferă posibilitatea  vizualizării profilurilor și contactării  directe a utilizatorilor cu interese compatibile.

Reprezentanții mediului de afaceri români interesați în dezvoltarea de activități în acesta regiune, por obține informații complete în limbile engleză, spaniolă sau portugheză pe site-ul www.connectamericas.com și se pot înscrie ca utilizatori accesând linkul: https://connectamericas.com/user/register

Articolul anterior
Polonia – Cerere de oferta salate, legume
Articolul următor
România – Sudan, dezbatere online dedicată transferului de tehnologie, 13 septembrie 2021