flag_of_kyrgyzstan.svg_

Eveniment dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice cu Republica Kârgâză (Kârgâzstan), 27 mai 2022

I N V I T A Ț I E

Stimată Doamnă/Stimate Domn
Președinte/ Director General / Director / Administrator

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) are plăcerea să vă invite la un eveniment dedicat promovarii schimburilor comerciale și cooperarii economice cu Republica Kârgâză (Kârgâzstan), organizat vineri 27 mai a.c., ora 10:00, la Sala Miron Vlasto de la etajul 3 al Palatului CCIB, strada Ion Ghica 4, sector 3, cu prilejul vizitei de lucru a delegației Ambasadei Republicii Kârgâze din Ucraina, acreditată și în Romania. Reamintim că Palatul CCIB găzduieste Consulatul Onorific al Republicii Kârgâze în România.

Delegatia kârgâza, formată din: domnii Ermek Sarybaev, consilier diplomatic si Ermek Kanybekov, secretar III, va prezenta oportunități de afaceri oferite de piața acestei țări din Asia Centrala, urmărind în mod deosebit atragerea atât de investitori români pentru obiective de investitii in Kârgâzstan, cât și de turisti din țara noastră care să viziteze și să se odihneasca în locuri deosebit de atractive din țara lor.

De menționat că urmare a interventiilor Consulatului onorific, Guvernul Kârgâz a aprobat că și cetățenii romani se pot deplasa în această țară fără viza de intrare pentru o perioadă de pâna la 60 zile.

Prezentarea invitaților noștri va fi facută în limba engleza, iar dialogul cu participantii poate fi realizat in limbile engleză, rusă și turcă.

Va rugam sa confirmati participarea, până joi 26.05.2022, la e-mail: mircea.toader@ccib.ro, iar pentru eventuale informatii suplimentare puteti contacta pe dl. Mircea Toader, Coordonator al Centrului Consultanta Afaceri si Relatii Internationale, la tel. 0725 167 894.

Va doresc mult succes în activitatea Dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la întâlnirea de afaceri cu cei doi diplomați din Republica Kârgâza.

Iuliu STOCKLOSA
Președinte CCIB, Consul Onorific al Republicii Kârgâze in Romania

Articolul anterior
Reuniunea de afaceri si investitii Romania-Republica Azerbaidjan, 23 iunie 2022, Baku
Articolul următor
Eveniment dedicat promovarii schimburilor comerciale și cooperării economice cu Statul Libia, 26 mai 2022