Flag-Libya

Eveniment dedicat promovarii schimburilor comerciale și cooperării economice cu Statul Libia, 26 mai 2022

I N V I T A Ț I E

Stimată Doamnă/Stimate Domn
Președinte/ Director General / Director / Administrator

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) are plăcerea să vă invite la un eveniment dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice cu Statul Libia, în mod deosebit cu firmele și companiile din zona capitalei Tripoli, organizat joi 26 mai a.c., ora 11:00, la Sala Miron Vlasto de la etajul 3 al Palatului CCIB, strada Ion Ghica 4, sector 3, cu prilejul vizitei de lucru a delegației Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tripoli (CCIAT) condusă de președintele acesteia, dl. ing. Farag Darbil Amer.

Delegația libiană, din care mai fac parte dl. Anwer Salem Abouseta, membru al Comitetului de conducere CCIAT și dl. Dr. Tarek L. A. Elsmuai, director al Departamentului Cooperare Internațională, va prezenta oportunități de afaceri oferite de piața libiana, existând posibilitatea stabilirii unor contacte și perspectiva unor contracte cu firme de pe aceasta piață cu un potențial ridicat de absorbție de produse si servicii oferite din România.

Evenimentul va fi onorat de prezența E.S. Dl. Abdulmuli Monem, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Statului Libia în țara noastră, precum si a consilierului economic al ambasadei, dl. Mohamed Shebani.

Cu prilejul întâlnirii, cei doi președinți vor semna Memorandumul de Înțelegere (MoU) privind colaborarea dintre CCIB si CCIAT.

Vă rugăm să confirmați participarea, până miercuri 25.05.2022, la e-mail: mircea.toader@ccib.ro, iar pentru eventuale informații suplimentare puteți contacta pe dl. Mircea Toader, Coordonator al Centrului Consultanță Afaceri și Relații Internaționale, la tel. 0725 167 894.

Vă doresc mult succes în activitatea Dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la întâlnirea de afaceri cu delegația libiană.

Iuliu STOCKLOSA
Președinte CCIB

Articolul anterior
Eveniment dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice cu Republica Kârgâză (Kârgâzstan), 27 mai 2022
Articolul următor
111 ani de la inaugurarea Palatului Camerei de Comerț București