Cum se dezvolta si cum se perenizeaza o intreprindere

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti organizează cursul de instruire cu tema „CUM SE DEZVOLTĂ ŞI CUM SE PERENIZEAZĂ O ÎNTREPRINDERE” se va organiza în perioada 28-30 iunie 2013;

Cursurile se adresează managerilor de IMM-uri, directorilor financiari, responsabililor cu elaborarea strategiei, contabililor, analiştilor financiari, personalului din bănci şi instituţii financiare responsabil în relaţiile cu IMM-urile.

Competenţele dezvoltate:

  • Interpretarea financiară şi strategică a situaţiilor financiare ale întreprinderii
  • Sesizarea punctelor cheie ale analizei financiare şi propunerea unor piste de dezvoltare
  • Înţelegerea mecanismelor de creare de valoare şi a pârghiilor de acţiune
  • Cunoaşterea diferitelor etape şi modalităţi de dezvoltare a unei întreprinderi
  • Măsurarea avantajelor şi limitelor diferitelor modalităţi de dezvoltare.

Cursurile beneficiază de expertiza internaţională a dnei Maria Niculescu, consultant internaţional şi profesor universitar în România şi în Franţa în domeniul ştiinţelor de gestiune şi dl. Denis Dubois, expert financiar şi profesor universitar la Conservatoire National des Arts et Métiers şi Paris-Dauphine şi autor a numeroase articole şi cărţi în domeniul gestiunii financiare, negocierii bancare şi al diagnosticului financiar.

Cursurile vor fi organizate la sediul CCIB şi se vor desfăşura în limba română. Participanţii vor primi certificate de participare în limba română şi franceză.

Anexăm fişa cursului şi formularul de participare. Taxa de participare pentru un curs este de 1350 lei (TVA inclus) şi se poate achita conform formularului de participare anexat. Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax: 021.311.44.99, e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro, persoană de contact dna. Ana Dulgheru.

În speranţa că veţi aprecia expertiza internaţională a lectorilor ce vor susţine cursurile, aşteptăm confirmarea de participare.

Cu stimă,

Director General

Dan Gabriel Mihuţ

Articolul anterior
Deschiderea reprezentantei CCIB de la Skopje, obiectiv prioritar al CCIB
Articolul următor
India, interesata de investitii in tara noastra