Curs de competente antreprenoriale pentru femei

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, impreuna cu S.C. Stef Management Consulting S.R.L. si Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin va invita, in perioada 23 iulie 2013- 25 august 2013, sa va inscrieti la cursul de Competente Antreprenoriale din cadrul Proiectului Strategic „Da startul afacerii tale!”,

Proiectul işi propune sa promoveze cultura antreprenoriala atat prin stimularea, dezvoltarea si cultivarea de competente si abilitati necesare initierii unei afaceri, dar si prin cresterea numarului de firme create si/sau conduse de femei.

Proiectul vine in intampinarea acestei nevoi prin cursul GRATUIT de Competente Antreprenoriale pentru FEMEI, cu durata de 40 de ore, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabil atat pe teritoriul Romaniei cat si in Comunitatea Europeana.

Cursul este dedicat femeilor intreprinzator, celor care doresc sa initieze o activitate independenta si personalului de conducere din intreprinderi, in Regiunile de Dezvoltare Bucuresti-Ilfov, Centru ( Alba, Sibiu, Mures, Harghita, Covasna, Brasov) si Sud-Muntenia( Prahova, Dambovita, Arges, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman ).

Prin cursul de Competente Antreprenoriale beneficiati de instruire in:

INIŢIEREA UNEI AFACERI
STRATEGIA DE MARKETING
PLANUL DE AFACERI
FINANŢAREA UNEI AFACERI
DEZVOLTAREA PRODUSELOR/ SERVICIILOR AFACERII
POLITICA DE PROMOVARE
NEGOCIEREA CONTRACTELOR
MANAGEMENTUL PERSONALULUI
EVIDENŢA CONTABILA
STRATEGIILE DE DEZVOLTARE ŞI RISCURILE AFACERII

Programul de desfasurare a cursurilor este flexibil si adaptabil timpului disponibil al cursantelor (dupa programul de serviciu, in weekend sau in cursul saptamanii).

Participantele vor beneficia de consultanta gratuita pentru infiintarea unei activitati independente ( PFA, SRL).

Inscrieri se pot face la adresa cursuri.adaf@gmail.com
Detalii pe site-ul www.cursurigratuite.com