banner site ccib – tehnici moderne de vanzare – mai 2018

Cursul Tehnici moderne de vanzare

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) in parteneriat cu SC Global Consulting & Training Center SRL organizeaza cursul Cursul TEHNICI MODERNE DE VANZARE in data de 22 mai 2018, orele 10.00-18.00 la sediul CCIB etaj 2, sala Curtea de Arbitraj, str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, Bucuresti.

Cursul este organizat in module interactive in care sunt prezentate elemente fundamentale teoretice, cu caracter introductiv si de fundamentare a trainingului cu exemple practice, jocuri de rol, situatii concrete si tehnici de moderne de vanzari.

Structura cursului

– Imbunatatirea abilitatilor de comunicare si relationare cu clientii, elemente de comunicare specifice in mediul de vanzari;
– Deprinderea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tehnicilor de vanzare, tehnici moderne de vanzare;
– Finalizarea vanzarii;
– Tratarea obiectiilor clientilor;
– Construirea cu, clientul a unei relatii bazate pe incredere;
– Diferenta intre caracteristicile, beneficiile si avantajele produselor si sa le foloseasca eficient in procesul de vanzare.

Participanţi

Sesiunea este deschisa tuturor specialistilor in domeniu care doresc sa isi dezvolte abilitatile de vanzare si de stabilire a unor relatii eficiente pe termen lung cu clientii.

Cursantii primesc suportul de curs precum si diploma de participare emisa de Camera de Comert si Industrie si SC Global Consulting & Training Center SRL.

Formator

Dl. Cristian Stoian este absolvent al Open University Bucharest, Managementul Performant si are peste 25 ani experienta in vanzari in Companii Multinationale. A inceput ca agent de vanzari iar dupa mai multe roluri in Departamentul Vanzari, a ocupat functii manageriale pana la Director National de Vanzari. La ora actuala este unul dintre cei mai apreciati traineri in domeniul vanzarilor, utilizand cu succes experienta acumulata in practica.

Pretul cursului

400 lei /participant ( scutit TVA).

Firmele membre ale CCIB cu cotizatia achitata la zi beneficiaza de reducerea de 30% din taxa.

Plata se face prin ordin de plata a contravalorii facturii proforme emise de SC Global Consulting & Training Center SRL.

Inscriere

Inscrierea la curs se face prin transmiterea formularului de participare la e-mail:

ana.dulgheru@ccib.ro, persoana de contact Ana Dulgheru tel. 0730.990756, tel: 021.311.44.99 Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

In speranta ca acest curs prezinta interes pentru dumneavoastra,asteptam confirmarea participarii pana la data de 18 mai 2018.