banner site ccib – public speaking in afaceri – mai 2018

Cursul Public speaking in afaceri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului București (CCIB) in parteneriat cu SC Global Consulting & Training Center SRL organizeaza Cursul Public speaking in afaceri in data de 23.05.2018, orele 10.00-16.00, la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 2, sala Curtea de Arbitraj.

Obiectivele cursului

Depasirea barierelor de comunicare si construirea unui mesaj de succes.Utilizarea metodelor tehnice eficiente pentru comunicarea in business.

Gestionarea emotiilor si utilizarea lor in beneficiul personal.

Structura cursului:

– Comunicare – elemente teoretice, tipuri de comunicare, bariere in comunicare;
– Tacerea si rolul tacerii;
– Captarea atentiei – metode, tehnici si exercitii practice;
– Exemple de bariere in comunicare – materiale video (filme si imagini), interpretarea acestora;
– Elemente cheie pentru transmiterea eficienta de mesaje;
– Cum ne gestionam emotiile in timpul prezentarilor? Cum ne adresam celor din jur? Cum evitam plictiseala? Cand trebuie sa ne oprim?
– Resurse informatice si modul de realizare a prezentarilor.
– Cai de obtinere a unui raspuns eficient.

Cursul este organizat in module interactive cu exerciții practice, exemple concrete, simulari de situatii si consiliere de specialitate

Participanti

Sesiunea este deschisa tuturor celor interesati sa isi imbunatateasca modul in care comunica, sa isi construiasca prezentari in mod eficient, pentru toti cei implicati in relatii cu publicul sau in activitati de coordonare si control, toti cei care prin activitatea pe care o desfasoara sustin discursuri si prezentari in fata unui public numeros. Cursantii primesc suportul de curs precum si diploma de participare emisa de Camera de Comert si Industrie si de SC Global Consulting & Training Center SRL.

Preţul cursului

400 lei /participant (scutit TVA).

Firmele membre ale CCIB cu cotizatia achitata la zi beneficiaza de reducerea de 30% din taxa.

Plata se face prin ordin de plata a contravalorii facturii proforme emise de SC Global Consulting & Training Center SRL.

Formator

Dr. Vladimir ENACHESCU este psiholog cu o larga experienta nationala si internationala, precum si cu numeroase lucrari de specialitate publicate la reviste si jurnale recunoscute in mediul academic international. A desfasurat activitate didactica in Statele Unite dupa care isi continua activitatea didactica universitara in Romania. Anterior a avut activitati de suport psihologic pentru refugiati atat in Romania cat si in Republica Ceha. Este prezent la numeroase congrese nationale si internationale unde sustine prelegeri de succes. Este autorul a numeroase articole si carti de specialitate si membru in asociatii profesionale de prestigiu.

Inscriere

Inscrierea la curs se face prin transmiterea formularului de participare la e-mail: ana.dulgheru@ccib.ro, persoana de contact Ana Dulgheru tel. 0730.990756, tel: 021.311.44.99 Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

In speranta ca acest curs prezinta interes pentru dumneavoastră, asteptam confirmarea participarii pana la data de 21.03.2018