Delegație de oameni de afaceri turci din sectorul mașinilor agricole vine în București

 

        Prin amabilitatea Biroului de Promovare Comercial Economică (BPCE) al Ambasadei Republicii Turcia la București, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) vă informează că în perioada 1-2 noiembrie 2018 o delegație de la Uniunea Producătorilor de Mașini și Utilaje Agricole din Turcia (TARMAKBIR) va organiza o vizită la București, delegația fiind formată din oameni de afaceri din sectorul mașinilor agricole (în anexă vă prezentăm lista delegației).

În cadrul acestui eveniment, veți avea posibilitatea să participați la întâlniri individuale, pre-programate cu fiecare producător pe care îl considerați relevant pentru afacerea Dvs.

Pe data de 1 noiembrie a.c. orele 10:00-18:00 la Romexpo,se vor organiza discuții bilaterale în spațiul alocat Târgului Indagra, în Pavilionul Sadoveanu (E2).

Firmele interesate să participe la aceste discuții bilaterale, sunt rugate să se înscrie la următorul link: http://ej.uz/B2Bromania

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi la: dna. Justine Skuja, coordonator de proiect, justine.skuja@gatewaypartners.net, Tel. +371 26 11 18 29 (engleză) și dna. Sabina Crigan, coordonator de proiect, sabina.crigan@gatewaypartners.net, Tel. +373 68 90 99 91 / 0040 755 019 118(română).