1656059068125

Întâlniri de lucru cu reprezentanții MAT din cadrul BPCE din Misiunile diplomatice ale României în străinătate, 29.06-01.07.2022, la Palatul CCIB

Stimată Doamnă/Stimate Domn
Președinte/ Director General / Director / Administrator

Avem plăcerea să vă informam că urmare a preocuparii constante de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor și companiilor romanesti, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vor organiza în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022, între orele 9:00 și 13:00, la Palatul CCIB, strada Ion Ghica nr. 4, sector 3, întâlniri de lucru pentru firmele și companiile interesate cu reprezentanții MAT din cadrul Birourilor de Promovare Comercial Economică (BPCE) din Misiunile diplomatice ale României în străinătate cu prilejul efectuării pregătirii anuale în țară a acestora.

Este o ocazie unică pentru firmele si companiile românești de a promova pe pietele externe produsele și serviciile, de a identifica noi oportunități de cooperare internațională, inclusiv de atragere de investiții străine și turisti în țara noastra, intrand in contact direct cu reprezentanții economici ai României în strainatate, precum și cu cei ai Departamentului de Comerț Exterior (DCE) din MAT (timpul va fi alocat exclusiv convorbirilor directe cu reprezentanții BPCE-urilor, precum și cu cei din DCE pentru situațiile în care interesul se refera la țări în care nu există BPCE).

Prin efortul CCIB, participarea la întâlnire este gratuită, fiind necesară doar înregistrarea la e-mail: mircea.toader@ccib.roandreea.rusu@dce.gov.roandreea.ionescu@dce.gov.roildiko.imre@dce.gov.ro.
Pentru informații suplimentare poate fi contactat dl. Mircea Toader, Coordonator Relații Internaționale CCIB, la tel. 0725 167 894 sau 0723 144 663.

În dorința de a veni in întampinarea posibilităților firmelor si companiilor interesate, dar si pentru evitarea aglomerării, există rugămintea de a se avea în vedere folosirea tuturor celor 3 zile alocate întâlnirilor cu reprezentanții din rețeaua externă de promovare comercial economică ai MAT indicând ”ziua preferată”.

Va multumim pentru colaborare, vă dorim mult succes în activitatea Dumneavoastra și asteptăm cu drag reprezentantii mediului de afaceri la întâlnirile cu diplomații din Birourile de Promovare Comercial Economică din cadrul misiunilor diplomatice ale României în străinătate, precum și cu specialiștii din Departamentul de Comerț Exterior.

Iuliu STOCKLOSA

Președinte CCIB