image010

Oportunitati de promovare in cadrul evenimentelor virtuale organizate de reteaua Enterprise Europe Network (EEN)

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti are plăcerea să informeze mediul de afaceri despre organizarea unor evenimente virtuale internaționale de afaceri de mare interes:

AutoSensMATCH

Se adresează firmelor care oferă sau caută soluţii inovatoare din domeniul sistemelor de asistenţă pentru conducerea inteligentă a automobilelor (Advanced driver-assistance systems = ADAS).

Data: 14 septembrie 2020

Link pentru înregistrare şi programare întâlniri: https://automatch.b2match.io/

În plus, în cadrul acestui eveniment, IMM-rile și start-upurile pot oferi soluții inovatoare la provocările tehnologice ale momentului anunțate de Ford, Hitachi, Panasonic, IBM, IMEC, Hexagon, Karlay, Geo Semiconductor și Xenomatix.

Detalii la dresa: https://automatch.b2match.io/page-3661

International Forum Mechatronics

Intalniri virtuale și conferință pe următoarele tematici: dezvoltare de produs, simulare și modelare, sisteme mecatronice, automatizări, robotică, producție inteligentă, inteligență artificială pentrudiverse industrii, servicii industriale și mentenanță.

Data: 23 septembrie

Pentru detalii suplimentare şi înregistrare: https://ifmechatronics2020.b2match.io/

Torino FashionMatch

Cu ocazia evenimentul Torino Fashion Week Digital, vor avea loc întâlnirile de afaceri în domeniul industriei modei, la care designerii vor avea ocazia să-și promoveze produsele și să încheie parteneriate de afaceri. Evenimentul este deschis și celor ce activează în domeniul producției de confecții, accesorii, textile, comerț cu ridicata și amănuntul. Sunt bineveniți și agenții de vânzări, distribuitorii, reprezentanții magazinelor de modă, platformelor de comerț electronic, consultanții în PR, marketing și afaceri și, nu în ultimul rând, reprezentanții universităților, entităților de cerecetare-dezvoltare în căutare de noi parteneri de afaceri.

Perioada: 5-8 octombrie

Link pentru înregistrare şi programare întâlniri: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/home

Smart Manufacturing Matchmaking

Evenimentul este dedicat celor interesaţi să găsească sau să ofere soluţii inovatoare în contextul celei de-a patra revoluţii industriale în plină desfăşurare.

Pentru detalii suplimentare şi înregistrare: https://smm2020.b2match.io/

Perioada: 18-20 noiembrie 2020

Participarea la evenimentele virtuale de tip B2B este gratuită.

Pentru sprijin în vederea înregistrarii şi programarii întâlnirilor de afaceri, vă rugăm să transmiteţi un mesaj la adresa de e-mail: cristina.roua@adrbi.ro.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Articolul anterior
SN Nuclearelectrica SA – consultare de piata in vederea continuarii executiei si finalizarii lucrarilor necesare pentru schimbarea destinatiei constructiilor existente pe amplasamentul Unitatii 5 Cernavoda
Articolul următor
Licitatie Austria-Salzburg: Centre de apel
RSS
Follow by Email