Evaluator de proiecte

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti în parteneriat cu SC Schultz Development SRL au plăcerea de a vă invita să participaţi la cursul „Evaluator de proiecte” (COR 241263), în perioada 21-23 martie 2016.

Cursul se va desfăşura în sediul CCIB din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, intr. B, etaj 5, camera 8, în intervalul orar 9.00-16.30.

Evenimentul se adresează managerilor de proiect, evaluatorilor de proiect precum şi persoanelor interesate de activităţile de analiză şi evaluare a aplicaţiilor de finanţare.

Detalii privind obiectivele, tematica, metodologia, formatorul şi beneficiile obţinute în urma cursului sunt prezentate în anexa Fişa cursului.

În urma absolvirii acestui curs, participanţii vor primi Certificat absolvire pentru ocupaţia de „Evaluator proiect”, cod COR 241263, recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi Autoritatea Naţională pentru Calificări. Certificatul recunoaşte compeţentele necesare pentru practicarea ocupaţiei de „Evaluator proiect”.

Alături de certificatul ANC, fiecare participant va primi şi un certificat Europass în limba engleză. Acesta furnizează informaţii despre: competenţele dobândite de titularul certificatului de formare profesională; categoriile de ocupaţii accesibile titularului de certificat; instituţiile emitente şi de acreditare; nivelul certificatului; modalităţile de obţinere; condiţiile de admitere şi căile de acces la urmatorul nivel de educaţie, centrele naţionale de referinţă şi înlesneşte recunoaşterea certificatului de absolvire în spaţiul european.

Taxa de participare este de 700 lei/participant (nu se percepe TVA) şi se poate achita conform precizărilor din anexa Fişa cursului.

Pentru firmele care trimit mai mulţi angajaţi la un curs, oferim un discount de 10% pentru 2-3 participanţi şi 20% pentru 4 participanţi.

Persoanele interesate vor trimite documentele necesare înscrierii, până la data de 18 martie 2016 ora 16.00 la adresa de e-mail: office@schultz.ro .

Vă rugăm ca formularul de înscriere să-l transmiteţi şi pe adresa vali.andronescu@ccib.ro, tel. 0213114499.

Persoană de contact pentru detalii legate de înscriere si alte detalii administrative:

Tel: 0728 16 33 03, office@schultz.ro