Expoziția „Antreprenor Expo – 2023”, 23-26 noiembrie 2023, Republica Moldova

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Ambasada Republicii Moldova în România, avem plăcerea de a vă informa despre organizarea Expoziției „Antreprenor Expo – 2023”, un proiect dedicat întreprinderilor mici și mijlocii, care va avea loc în perioada 23-26 noiembrie 2023, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din Republica Moldova.

 

Această platformă unică de dezvoltare și promovare a businessului mic și mijlociu este susținută de CIE „Moldexpo” în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Expoziția are ca scop reunirea businessului și a instituțiilor de stat pentru a da un nou impuls de dezvoltare antreprenorilor din Republica Moldova, România și altor state, în vederea susținerii și promovării acestora și oferirea posibilității de realizare a produselor. Participanții la expoziție vor beneficia de suport financiar prin rambursarea cheltuielilor.

 

Totodată, în cadrul evenimentului, ODA va organiza mai multe activități utile pentru mediul de afaceri, precum seminare, prezentări de programe de suport, consultații de afaceri, sesiuni B2B etc.

 

Transmitem atașat o prezentare cu privire la spațiul expozițional, programul evenimentului și alte aspecte importante.

 

Pentru informații suplimentare/ detalii vă rugăm să contactați Ambasada Republicii Moldova în România:

dna Lucia Mursa

Consilier (aspecte economice și comerciale)

Mobil: +40 754 015 133

E-mail: lucia.mursa@mfa.gov.md