Expozitia dedicata segmentului imobiliar de lux LPS Shanghai 2023

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) din Shanghai, avem plăcerea de a vă informa că în perioada 8-10 decembrie 2023, la Shanghai Exhibition Center, va fi organizată Expoziția dedicată segmentului imobiliar de lux „LPS Shanghai 2023”, cel mai mare târg profesionist de profil din regiunea Asia-Pacific.

 

Evenimentul este organizat de către compania franco-chineză „The Luxury Properties Showcase Ltd” în colaborare cu compania italiană din industria auto Maserati și Grupul Ferretti (lider mondial în proiectarea, construcția și vânzarea de iahturi de lux și nave de agrement).

Sunt așteptați să participe (strict pe bază de invitație) cca. 140 de expozanți din domeniul imobiliar din 45 de țări și peste 6.200 de achizitori profesioniști din R.P. Chineză interesați de achiziția de proprietăți de lux și de identificarea de oportunități de investiții imobiliare în țări terțe.

 

Companiile imobiliare de top care au confirmat participarea: Sotheby’s International Realty UK, RE/MAX Grecia, RE/MAX Portugalia, Amber Real Estate Portugal, Strokes and Ground Portugal, PARQ Development Indonesia, Federal Land Philippines, Century Properties Philippines, SMDC Philippines, Banyan Tree Philippines, Luxury Portfolio International, Fine & Country, Mar Yap Turcia, Guoco Land Malaezia, Four Seasons Private Residences, Pafilia Property Developers, Banyan Tree Thailand, Sutton Group, Frank Salt Real Estate, ERA, Emaar, Damac, Coldwell Banker, PropNex, Sutton, etc. Evenimentul are peste 220 parteneri din industria de profil și media.

 

Condițiile generale de participare (înregistrare, taxe de participare și pentru închirierea diferitelor categorii de spații de expunere/standuri etc.) și coordonatele de contact ale organizatorilor sunt prezentate anexat. Expoziția acoperă și o serie de forumuri și evenimente conexe – detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de web https://shanghai.lps-china.com/.

 

Companiile românești interesate/dezvoltatori imobiliari care decid să se înregistreze/participe la evenimentul „LPS Shanghai 2023” sunt rugate/rugați să informeze Consulatul General al României la Shanghai (inclusiv pentru acordarea unei eventuale asistențe sau consultanță din partea Biroului de Promovare Comercial Economică/BPCE Shanghai).

 

Date de contact:

dl Ovidiu Simina, Gerant Interimar, Consulatul General al României la Shanghai, Tel: 0086-21-6270 0361; Fax: 0086-21-6208 5105; E-mail: shanghai@mae.ro

  1. Andrei Panait, Secretar economic I, Tel: 0086-21-6270 1146; E-mail: andrei.panait@dce.gov.ro   (cunoscător al limbii chineze)

 

Anexe:

 

Articolul anterior
Consiliera comercială a Ambasadei Republicii Turcia în România în vizită de rămas bun la CCIB
Articolul următor
Expoziția „Antreprenor Expo – 2023”, 23-26 noiembrie 2023, Republica Moldova