G-Fair Korea 2018

Vă informăm că în perioada 24-27 octombrie va avea loc la centrul expozițional Kintex, manifestarea G-Fair Korea 2018 (Korea Sourcing Fair in Kintex).Organizatorul evenimentului este Gyonggido Business & Science Accelerator (GBSA),

KINTEX este cel mai mare şi cel mai nou centru expoziţional din Republica Corea şi se află în localitatea Goyang, provincia Gyeonggi, la aproximativ 40 de minute de Seoul. Face parte din cadrul Asociaţiei sud-coreene de Promovare a Investiţiilor şi Comerţului (KOTRA) şi are o suprafaţă totală de peste 250.000 de metri pătraţi. Organizează anual peste 100 de evenimente internaţionale.

G-Fair Korea 2018, este o  importantă manifestare de promovare a produselor alimentare, a băuturilor, echipamentelor de uz casnic, interior arhitectural, articole de agrement, electrice și electronice, consumabile auto, consumabile medicale, mobilier de bucătărie, produse IT. Evenimentul se  va desfășura pe o suprafaţă de 32157 metri pătraţi şi se aşteaptă participarea a peste 1 000 expozanţi în cadrul a 1200 de standuri. La ediţia din anul 2017 s-a înregistrat un număr de 83.000 de vizitatori, din care 1450 străini. Programul G-Fair Korea 2018 va mai cuprinde seminarii, prezentări, concursuri şi întâlniri cu importatori locali şi internaţionali.

Pentru ediţia din acest an, GBSA îşi propune atragerea companiilor europene, sens în care a prezentat BPCE Seoul invitaţia adresată companiilor din România de a expune gratuit la G-FAIR 2018 în cadrul  unui stand gratuit(de 9 metri pătraţi, care conţine o masă de prezentare şi un scaun).