India interesată să investească în sectorul viticol românesc

 

            Biroul de Promovare Comercial-Economică din New Delhi a anunțat interesul unui grup de oameni de afaceri din India de a-și introduce afacerea pe piața românească, intenționând să achiziționeze sau să preia o podgorie existentă în România, având o suprafață de minimum 100 acri. Se dorește ca aceasta să fie localizată în apropierea unei surse naturale de apă și să dețină o unitate de producție a vinului. Produsul final va fi destinat atât pieței interne cât și exportului. Finanțarea, estimată la 4-6 milioane USD se va realiza cu resursele proprii ale oamenilor de afaceri indieni.

Liderul grupului oamenilor de afaceri interesați să investească în țara noastră, dl. Vikram Bhargava, a afirmat că, dacă există proprietari interesați de atragerea acestor investiții, este pregătit să efectueze o vizită în România pentru a viziona ferma și pentru a purta un dialog direct cu aceștia.

Punem la dispoziția celor interesați de această oportunitate de atragere de investiții din India, următoarele coordonate de contact: adresa de e-mail a dlui. Vikram Bhargava: vikram.bhargava@rediffmail.com; adresa de e-mail a dlui Ionuț VIZIRU, Consilier Economic în cadrul Ambasadei României în India:ecofromania@airtelmail.in