Expoziția Internațională pentru industria ospitalității și oportunități de investiții în domeniul turismului în Grecia „XENIA 2018”

Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) al Ambasadei Republicii Elene la București anunţă mediul de afaceri român cu privire la posibilitatea de a participa la Expoziția Internațională pentru industria ospitalității și oportunități de investiții în domeniul turismului în Grecia „XENIA 2018”, care va avea loc în perioada 24-26 noiembrie a.c., la Metropolitan Expo din Atena.

Organizatorul va acoperi cheltuielile de transport și cazare pe durata de desfășurare a târgului pentru potențialii importatori români. Reprezentanții firmelor care doresc sa beneficieze de programul Hosted Buyers, pot accesa urmatorul link: https://www.xenia.gr/en/hosted-buyer-program/.

Mai multe informații despre expoziția și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina de internet: https://www.xenia.gr/en/.

Totodată, potenţialii participanţi sunt rugaţi să se adreseze pentru sprijin şi îndrumare către Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) al Ambasadei Republicii Elene la București: E-mail econom-bucharest@mfa.gr, dl. Ioannis Markos, seful Biroului.

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.