Forum de afaceri on-line România – Republica Kazahstan, 30 martie 2021

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Prahova și Ambasada Republicii Kazahstan la București vă invită să participați marți, 30 martie 2021, la Forumul On-line de Afaceri România – Republica Kazahstan.
Evenimentul se va desfășura în mediul on-line prin intermediul platformei electronice WEBEX, începând cu orele 11.00 (orele 10.30 înregistrare) și va avea două părți: prima parte va fi destinată unor scurte prezentări fiind urmată de întâlniri în paneluri diferențiate pe domenii de activitate.
Forumul vizează cu precădere următoarele domenii: industrie și construcții (petrol si gaze, mașini, utilaje, echipamente electrice și mecanice, textile, industria mobilei), agricultură (echipamente agricole, creșterea animalelor, cultivarea cerealelor, produse alimentare), comerț general și servicii (activități comerciale, consultanță, proiectare și IT).
În prezent, Republica Kazahstan este cel mai mare partener economic al României din Asia Centrală, schimburile comerciale bilaterale înregistrând o dezvoltare dinamică în ultima perioadă.
Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața din Republica Kazahstan, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere on-line.

Înregistreaza-te

Participarea la eveniment este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 28 martie 2021.
Ulterior înregistrării (prin intermediul formularelor de participare) participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare.

Agenda

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374474360.

Articolul anterior
Invitație la expozițiile internaționale EXPO MED și ABASTUR – Mexic
Articolul următor
India: oportunitate de afaceri privind exportul de rășină PET