Invitație la expozițiile internaționale EXPO MED și ABASTUR – Mexic

În perioada 1 – 3 septembrie 2021 vor avea loc simultan două expoziții internaționale,  care se vor desfășura atât în format fizic, în Ciudad de Mexico, în același centru expozițional, dar și virtual cu ajutorul platformelor digitale. Astfel cele două evenimente și sectoarele de activitate vizate sunt:

  1. EXPO MED – eveniment care adună într-un singur loc mai mult de 280 de exponanți printre care: fabricanții de echipament medical, distribuitori de dispozitive medicale, dar și personalul medical și reprezentanții spitalelor.

Link eveniment: https://www.expomed.com.mx/es/home.html

 

  1. ABASTUR – este cea mai mare platformă de afaceri din America Latină, capabilă să reunească cei mai importanți furnizori și clienți pentru industria HORECA. La eveniment vor lua parte cel puțin 400 de participianți, atât de la nivel național cât și internațional (SUA; Canada; China, etc.)

Link eveniment: https://www.abastur.com/es/home.html

 

În cadrul acestui eveniment, companiile românești pot să își prezinte produsele și serviciile și pot încheia colaborări comerciale cu partenerii mexicani și internaționali. Evenimentul se desfășoară în format fizic; virtual, prin intermediul platformelor digitale, dar și hybrid, acest lucru însemnând că participarea este posibilă în ambele modalități. Pentru a putea participa, organizatorii oferă diferite pachete promoționale, având posibilitatea de se participa individual, dar și cu pavilion de țară. Precizăm că pachetul de țară cuprinde 10 standuri de 3 x 3 mp2. În cazul în care se optează pentru acest tip de participare, reprezentantul BPCE Ciudad de Mexico a obținut una dintre cele mai bune poziții din cadrul expoziției, pavilionul României putând să se situeze la mijlocul expoziției, cu dublă deschidere, atât către Expo Med, cât și către ABASTUR ( conform schiță din anexa 2). Costul pentru participarea fizică al pachetului de țară este de 603.000 pesos + TVA (aprox. 30.000 usd), iar pentru participarea unei companii prețul este de aprox 335 usd/ m2 + 200 usd + TVA pentru poziționarea standului. Costul pentru participarea în format digital este între 1500 usd și 4000 usd, în funcție de pachetul ales, conform anexei 1 pagina 26. Rezervarea locului prefernțial se va încheia pe data de 05.04.2021.

 Înregistrarea companiilor românești se poate face până pe data de 01 iunie 2021, trimițând un email doamnei Nicole Fernanda Barroetaveña – director de vânzări (fernanda.barroetavena@informa.com) și adăugând reprezentantul BPCE Ciudad de Mexico în BCC (razvan.pircalabescu@dce.gov.ro). 

Pe această cale, având în vedere că România nu a mai participat de foarte mulți ani la un eveniment expozițional în Mexic, considerăm oportună participarea și impulsionarea relațiilor bilaterale. Biroul de Promovare Economică și Comercială al României la Ciudad de Mexico va participa la eveniment și va oferi tot sprijinul necesar companiilor românești care doresc să obțină mai multe informații și/sau să participe.

Anexa 1 – Prezentarea expoziților internaționale EXPO MED și ABASTUR, pag.: 27

Anexa 2 – Schiță Pavilion EXPO MED și ABASTUR