Ucraina – Târgul Internațional de Turism UITT’2021 (11-13 mai 2021)

Vă informăm că Premier Expo Ukraine şi Hyve/ITE Group plc ne-au adresat invitaţia de participare a României cu un stand naţional la cea de-a 26-a ediție a UITT’2021 (11-13 mai 2021). Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Expoziţii Internaţionale din Kiev.

UITT este inclus în portofoliul Hyve/ITE Travel Exhibitions și este cel mai mare și mai important eveniment din industria turismului internațional din Ucraina. Expoziția este susținută de Organizaţia Mondială a Turismului (UNWTO), Parlamentul Ucrainei, Organizația Națională a Turismului din Ucraina, Administrația de Stat a orașului Kiev.

Totodată, organizatorii propun participarea la discuții în cadrul mesei rotunde, organizată la 11 mai a.c. (prima zi a expoziției), a reprezentanților Ambasadelor/Consiliile naționale de turism / ministere și ai altor instituții din domeniul turismului, prilej cu care să fie discutate: perspectivele de reluare și/sau sporire a fluxurilor turistice ale UA cu statele reprezentate, reluarea tranzitului frontierelor de stat, reluarea curselor aeriene regulate, noile condiții de siguranță a călătoriilor, precum și alte tematici circumscrise domeniului turistic.

Organizatorii pun la dispoziția celor interesați un punct de contact

Nataliya Stadnyk, Tel.: +38 044 496 86 45 (ext. 242), Mobil: +38 067 955 46 67, Email: nstadnyk@pe.com.ua. Ataşat vă transmitem formularul de înscriere cu condițiile de participare la UITT’2021, precum și o serie de informații suplimentare referitoare la Expoziția UITT’2021.