InnoTrans 2020: Târgul Internațional pentru Tehnologia Transporturilor – Berlin, Germania

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) are plăcerea de a vă informa că în perioada 22-25 septembrie 2020, va avea loc InnoTrans 2020 – cel mai important eveniment expoziţional, la nivel internaţional, pentru sectorul feroviar- cargo şi transport de persoane,organizat la fiecare doi ani în Berlin.

Evenimentul va reuni peste 3000 de expozanți din peste 60 de țări și peste 140.000 de vizitatori. România va fi reprezentată la eveniment de către Asociaţia Industriei Feroviare Române, precum şi de către companii de profil. Prezenţa companiilor româneşti la InnoTrans permite încheierea unor parteneriate internaționale, în vederea comercializării produselor proprii.

Evenimentul are o importanță majoră pentru marile companii din industrie, care își vor prezenta inovațiile și ultimele tendințe în domeniu.

Pentru detalii suplimentare, firmele/persoanele interesate să participe, sunt rugate să se adreseze Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK Romania) – dna. Luminița Constantin; E-mail constantin.luminita@ahkrumaenien.ro; tel. +04021 207 91 64.

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.