banner site ccib forum romania kazahstan

Invitație – Forumul de afaceri România – Kazahstan

INVITAȚIE

Camera de Comerț și Industrie a Muncipiului București (CCIB) are plăcerea să vă informeze că o misiune economică din Republica Kazahstan, organizată de Camera Națională a Antreprenorilor (Atameken) din această țară, va însoți delegația oficială kazahă participantă la cea de a 13-a sesiune a Comisiei Mixte interguvernamentale româno-kazahstaneze de colaborare comercial-economică și tehnico-științifică (Comisia Mixtă) și se va afla în România în perioada 4 – 5 octombrie 2017. Lista participanților la misiune și domeniile de interes se anexează.

De menționat că evenimentul se desfășoară la puțin timp după participarea României cu pavilion național, la expoziția Mondială ”Energia Viitorului”, organizată la Astana, Kazahstan, în perioada 10 iunie – 10 septembrie 2017, care a prilejuit prezența în această țară a unui număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri român.

În marja vizitei în România, CCIB organizează și vă invită joi, 5 octombrie 2017, între orele 12,00 – 15,00 la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR), în Aula Carol I, etajul 2,  la evenimentul:

FORUMUL DE AFACERI ROMÂNIA – KAZAHSTAN

care vă oferă ocazia de a face cunoștință cu membrii misiunii economice din Republica Kazahstan, să aflați oportunitățile pe care le propune mediul de afaceri din această țară, având posibilitatea, la rândul Dvs., să vă prezentați oferta de export sau interesul de a importa produse din această țară.

La Forum vor fi prezenți și conducătorii celor două delegații oficiale guvernamentale participante la Comisia Mixtă, domnii Adrian Marius Dobre, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și respectiv Magzum Mirzgaliyev, ministru adjunct al energiei, care vor prezenta stadiul actual și perspectivele colaborării economice dintre cele două țări, existând posibilitatea ca cei prezenți să intre în dialog cu cei doi demnitari.

În cadrul Forumului vor avea loc întâlniri de afaceri B2B.

Participarea la forum este gratuită.

Pentru confirmări participare și detalii suplimentare persoane de contact:

Mircea Toader, consilier al președintelui pentru relații internaționale, telefon 0723.144.663 /0725167894, E-mail: mircea.toader@ccib.ro;

Sandra Lăsculescu, consilier relații internaționale, telefon 0724.021.848,

E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

Programul Forumului, aflat în fază de definitivare, va fi trimis în timp util celor care vor confirma participarea la eveniment.

Cu aleasă considerație,

Președinte, 

Prof. Univ. Dr. Sorin DIMITRIU