DSC_0015

Colaborare CCIB – Biriș Goran în beneficiul comunității de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Biriș Goran SPARL vor colabora în vederea organizării unor evenimente (seminarii, conferinţe, mese rotunde) pe teme convergente cu obiectul lor de activitate, dedicate comunității de afaceri. Pentru a pune în practică acest obiectiv, Camera bucureşteană prin prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedinte, şi firma de avocatură Biriș Goran SPARL prin av. Gabriel Biriș, asociat coordonator, au semnat un acord de colaborare.

Conducerile cele două entități au convenit ca în perioada imediat următoare echipa de lucru comună să aibă o serie de întâlniri pentru a fi stabilit calendarul de evenimente, după definirea în prealabil a subiectelor prioritare.

Semnarea protocolului de colaborare cu Biriș Goran SPARL se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureştene de a contribui la o cât mai bună pregătire a comunităţii de afaceri în vederea adaptării eficiente la schimbările rapide survenite în piaţă, îndeosebi în domeniul fiscal, destul de lipsit de predictibilitate în ultimii ani.

La finalul evenimentului, atât Sorin Dimitriu, cât şi Gabriel Biriș și-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile acordului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri. În plus, semnatarii au punctat faptul că documentul asigură cadrul general de colaborare și pentru promovarea în comun a unor măsuri, chiar cu caracter strategic, menite să contribuie la creșterea economică pe baze sănătoase.

Cu o tradiţie de aproape 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, CCIB se bucura şi de o largă recunoaştere internaţională, conlucrând cu aproape 150 de organizaţii din țară și străinătate. Activitatea Camerei bucureştene este orientată către crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, către promovarea ofertei româneşti pe pieţe de interes şi atragerea de investiţii străine în ţara noastră.

Înființată în 2006, Biriș Goran SPARL este astăzi o firma solidă, care ține seama de specificul local, dar operează respectând standardele internaționale în materie în domenii precum: taxe, imobiliare, fuziuni și achiziții, concurență/antitrust, tehnologia informației și media. Printre clienți se află atât investitori străini de calibru, cât și firme autohtone.

Biroul de Presă al CCIB