Italia- oportunitate de parteneriat

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial-Economică al Ambasadei României în Italia vă informăm în legătură cu o oportunitate de parteneriat/investiție în România primită din partea unei companii italiene producătoare de produse lactate.

Compania italiană, care a înregistrat o cifră de afaceri de 250 milioane euro în 2022, este interesată să identifice o companie românească din sectorul producției de lactate, pentru stabilirea unui parteneriat – preluare, parțială sau integrală, de participații în compania românească, pentru dezvoltarea producției.

În cazul în care aveți cunoștință de companii românești din sectorul producției de produse lactate care doresc un partener strategic (pentru un joint venture în vederea extinderii producției sau chiar vânzarea participațiilor în companie), aș aprecia transmiterea informației. Producătorii români interesați de detalii suplimentare  pot contacta  pe dna. Iulia Schnecker, Ministru consilier, la mailul: roma.comercial@mae.ro.

 

 

Articolul anterior
REXA – REAL ESTATE EXPO ALBANIA 2023, 21-23 iunie 2023
Articolul următor
Vizită de lucru a E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România la CCIB