REXA – REAL ESTATE EXPO ALBANIA 2023, 21-23 iunie 2023

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la BPCE Tirana , vă informăm că REXA (Real Estate Expo Albania)  organizează la Palatul Congreselor din Tirana, în perioada 21-23 iunie 2023, o expoziție internațională de investiții si proprietăți imobiliare. Evenimentul își propune să reunească firmele de construcții și imobiliare într-un mediu comun în care își pot expune proiectele, proprietățile, planurile și în același timp, să constituie un cadru eficient pentru networking și identificarea oportunităților  de investiții imobiliare.

Acest eveniment este primul de acest tip din Albania si poate fi o oportunitate  pentru companii de a găsi noi parteneri și distribuitori în industria imobiliara, construcții, arhitectura și turism, precum și pentru a planifica prin intermediul organizatorilor întâlniri B2B sau B2C cu cumpărători sau constructori cu potențial ridicat din Albania și din regiunea Balcanilor.

În efortul de a spori interesul și participarea firmelor, organizatorii (ținând cont și de faptul ca au anunțat evenimentul târziu) oferă gratuit firmelor străine o suprafață expozițională de 10 m2 în care sunt incluse standul, branding-ul și mobilierul.

BPCE Tirana este la dispoziția firmelor românești interesate pentru orice alte detalii, contacte și sprijin în vederea participării.  Pentru mai multe detalii persoana de contact este dl. Cristian Dan CUTAS, Minister Counsellor, Head of Economic & Commercial Promotion Office,  Albania, North Macedonia and Montenegro economic.tirana@dce.gov.ro