IMG_8508

Vizita E. S. dl. Ambasador al Regatului Thailandei Sarayoot Kalayanamit la sediul Maguay

București, 2 octombrie 2019 – Pe data de 27 septembrie 2019 Dl. Pavel Pughin, Vice Președintele Camerei de Comerț și Industrie București și Președinte al grupului Maguay, a primit vizita Excelenței Sale Dl. Ambasador al Regatului Thailandei Sarayoot Kalayanamit la sediul companiei Maguay.

La acest eveniment Directorul General al Maguay Computers a prezentat domeniul de activitate al companiei, istoricul, parteneriatele cu companii generatoare de tehnologii la nivel mondial, certificările interne și externe, precum și principalii beneficiari interni și externi.

În prezentarea susținută Eduard Pughin, Director General Maguay Computers a subliniat politica de dezvoltare a companiei bazată pe satisfacția clienților atât din punct de vedere al calității produselor și serviciilor cât și a seriozității demonstrate în cei 27 de ani de activitate.

Pe parcursul prezentării Excelența Sa Domnul Ambasador a pus întrebări legate de evoluția produselor și de posibiltățile unei colaborări viitoare cu instituții și companii din Thailanda.

Domnul Pavel Pughin a menționat că Maguay este interesată în dezvoltarea unei colaborări cu companii din Thailanda și în acest scop este necesar un schimb permanent de informații asupra capacităților și necesităților din economiile celor două țări.

În final părțile au convenit să intensifice schimbul de informații și să participe la delegațiile care se vor organiza anul viitor, conform discuțiilor de la Forumul Româno – Thailandez din 25 septembrie la Camera de Comerț și Industrie București.

La întâlnire au participat din partea Ambasadei Thailandei:

Excelența Sa Domnul Ambasador SARAYOOT KALAYANAMIT

Minister Counselor Mss. SIRIMIT SIRIPALA

First Secretary Mr. KANISAPOL  SITHTICHOTI

Dna. Naruemon BANICA, functionar administrativ in cadrul Ambasadei.

 

Din partea Maguay au participat:

PUGHIN PAVEL General Manager Maguay

PUGHIN EDUARD General Manager Maguay Computers