vietnam

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Avem plăcerea să vă invităm la Forumul de Afaceri România – Vietnam, ce se va desfășura vineri, 4 octombrie 2019, începând cu ora 9:00 (înregistrare), la Amfiteatrul Al. I. Cuza, CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

Evenimentul este organizat de CCIR în parteneriat cu Agenția de Promovare a Comerțului din Vietnam (VIETRADE), Ministerul Industriei și Comerțului al Republicii Socialiste Vietnam și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în marja celei de-a XVI a sesiune a Comisiei Mixte de Cooperare Economică România-Vietnam.

În cadrul acestui eveniment de referință veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: industria alimentară (pește și fructe de mare, cafea, ceaiuri, fructe confiate), agricultură, mase plastice, echipamente mecanice, echipamente de manipulare și ridicare, mobilier și decorațiuni, energie regenerabilă, domeniul bancar, resurse umane.

Agenda evenimentului și lista preliminară a delegației de afaceri din Vietnam pot fi accesate prin link-urile de mai jos:

Agenda

 

Lista preliminară

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rugăm să vă înregistrați prezența prin intermediul formularului de înscriere online.

Formular de înregistrare

Participarea la Forumul de Afaceri România – Vietnam este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza înscrierii online

Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 2 octombrie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: razvan.parvulescu@ccir.ro, tel +40374 474 382