Zucder

Întrunirile B2B ale Asociaţiei Producătorilor Turci de Articole de Menaj

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) anunţă mediul de afaceri bucureştean cu privire la posibilitatea de a participa la întrunirile cu companiile turcești din domeniul producției de articole de menaj(invitatia), care va avea loc pe data de 8 octombrie a.c., între orele 10:00-18:00 (înregistrare 9:30), la SHERATON Bucharest Hotel.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul Ministerului Economiei din Turcia și al Asociatiei Producatorilor de Articole de Menaj.

CCIB recomandă participarea la acest eveniment, firmelor și companiilor româneşti ce îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, în vederea promovării produselor şi găsirea unor noi parteneri de afaceri.

Participarea este gratuită. Este necesară confirmarea prezentei Dvs. la eveniment, la adresele de E-mail sandra.lasculescu@ccib.ro sau mircea.toader@ccib.ro, până vineri, 4 octombrie a.c.

Pentru informații suplimentare, companiile româneşti potenţial interesate, se pot adresa dnei. Selda Ismail, tel. +40724 888 592.