DOC 01 INVITATIE.pdf – Adobe Reader

Misiune Economica CCIRC – MMACA 29 Noiembrie-6 Decembrie 2019

OPORTUNITATE DE A PARTICIPA LA “CHINA BUSINESS TRIP 2019”

Misiune Economica CCIRC – MMACA 29 Noiembrie-6 Decembrie 2019

Shanghai – Yiwu – Beijing

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) are plăcerea de a informa mediul de afaceri român despre misiunea economică din perioada 29 noiembrie – 6 decembrie 2019, organizată de Camera bilaterală de Comerț și Industrie România – China (CCIRC) în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), care se va desfășura în orașele Shanghai – Yiwu – Beijing.

 

Vizita are un caracter de informare și își propune să prezinte participanților mediul de afaceri din R.P. Chineză, să identifice potențiali parteneri de afaceri și să realizeze unele întâlniri de tip B2B, precum și să prezente proiecte de investiții sau de promovare a produselor și serviciilor pentru import – export.

Programul misiunii economice cuprinde  întâlniri cu oficialități ale administrațiilor locale sau cu reprezentanți ai CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) din cele trei metropole vizitate: Shanghai – Yiwu – Beijing și participarea la recepția dedicată Zilei Naționale a României, organizată cu acest prilej de Ambasada României din Beijing.

 

Atașăm invitația, programul vizitei, principalele informații tehnice și formularul de participare.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri vă rugăm să contactați coordonatorul de program al CCIRC, dra Georgiana IOSIF, tel. 0728 886 114, E-mail ccircoffice@gmail.com.

 

Date de contact la CCIB: dl. Mircea TOADER, Consilier pentru Relaţii Internaţionale al Preşedintelui CCIB, Tel.:  0725 167 894;  mail: mircea.toader@ccib.ro sau dra. Sandra LĂSCULESCU, consilier relații internaționale; mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

 

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.