Misiunea economică organizată de UE la Seoul pentru promovarea companiilor din Statele Membre UE din domeniul tehnologiilor de mediu în cadrul programului EU Gateway to Korea, 10-14 septembrie 2018

Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) de pe lânga Ambasada României din Republica Coreea anunţă mediul de afaceri român despre Misiunea economică din perioada 10-14 septembrie 2018, organizată de UE la Seoul pentru promovarea companiilor din Statele Membre UE din domeniul tehnologiilor de mediu în cadrul programului EU Gateway to Korea.

Misiunea, care va fi parţial finanţată din fonduri europene, va avea ca scop promovarea pe piaţa sud-coreeană a companiilor din domeniul tehnologiilor de mediu.

La acest eveniment vor participa cel mult 50 de companii din domeniu, care trebuie să se înscrie până la data de 25 mai 2018, pe site-ul www.eu-gateway.eu. După înscriere, companiile vor fi contactate direct de către organizator.

Selecţia participanţilor se va face pe baza unor criterii de eligibilitate: vechime de peste 5 ani în domeniu, acţionariat UE majoritar, realizarea de exporturi pe pieţe non-UE, cifră de afaceri ascendentă în ultimii ani etc.

Programul misiunii va cuprinde întâlniri cu autorităţi şi asociaţii locale, vizite la prodicători din domeniu, expunere de mostre şi întâlniri cu importatori, în cadrul unei expoziţii ce va avea loc, pe durata celor patru zile, la complexul expoziţional COEX din Seoul. La acest eveniment, fiecare participant va beneficia de un stand de 9 metri pătraţi şi va avea la dispoziţie un traslator de engleză-coreeană. Companiile participante în cadrul misiunii vor fi mediatizate în principalele ziare locale de profil.

Organizatorul va suporta aproximativ 80% din totalul costurilor de participare (aferente acţiunilor din Seoul şi cazării delagaţiilor la hotelul Intecontinental Coex, Seoul), mai puţin cele legate de biletul de avion tur/retur.

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.