Salonul SIRHA Lyon 26-30 ianuarie 2019

Consulatul General al României la Lyon a anunţat organizarea „Salonului Internaţional de Restaurante, Hoteluri şi Alimentaţie”, ediţia 2019, de către agenţia GL Events, ce se va desfăşura în perioada 26-30 ianuarie 2019 la palatul expoziţional Eurexpo în Lyon.

Produsele româneşti care se recomandă a fi promovate în cadrul acestui eveniment, şi care reprezintă interes pentru piaţa franceză sunt: produsele bio neprocesate de origine animalieră, vegetală, piscicolă, vinuri. De asemenea, se recomandă prezentarea specialităţilor culinare şi a deserturilor tradiţionale. Carnea de vânat este de asemenea un produs ce reprezintă interes pentru piaţa franceză, fiind un produs foarte rar.

Data limită pentru trimiterea cererii de participare la acest eveniment către agenţia „GL Events Exhibitions” este 10 noiembrie 2018. Taxa obligatorie de înscriere la acest eveniment este de 950 EUR, la care se va adăuga preţul închirierii spaţiului de promovare, al standurilor şi altor opţiuni complementare.

Preţul unui stand gol având suprafaţa cuprinsă între 12m2 şi 35m2 este de 303 EUR/m2, iar preţul unui stand gol cu suprafaţa peste 36 m2 este de 287 EUR/m2. Preţul unui stand semi-echipat de minim 12m2 este de 303 EUR/m2, iar preţul unui stand complet echipat cu aceiaşi suprafaţă este de 573 EUR/m2.

Informaţii suplimentare privind organizarea şi desfăţurarea evenimentului pot fi găsite accesând pagina http://www.sirha.com/en/ . Pentru informaţii privind procesul de înscriere la eveniment, cei interesați se pot adresa organizatorilor atât în limba franceză cât și engleză pe pagina http://www.sirha.com/en/contact

Articolul anterior
Misiunea economică organizată de UE la Seoul pentru promovarea companiilor din Statele Membre UE din domeniul tehnologiilor de mediu în cadrul programului EU Gateway to Korea, 10-14 septembrie 2018
Articolul următor
Cerere de oferta cherestea rasinoase