OLANDA_Propunere de afacere/colaborare – domeniul industrial (constructii metalice speciale)

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) din Haga, avem placerea de a va informa despre următoarea propunere de colaborare/afacere:

Compania olandeză SkyView Attractions Group BV, producător al unor instalații de agrement (roți gigantice cu gondole)(www.skyviewattractions.com), care administrează și instalația din Haga (https://skyviewdepier.nl), împreună cu firma sa parteneră de inginerie (proiectare și construcție) – WE Engineering B.V., doresc externalizarea unei părți din producție, respectiv elemente de construcții metalice și vopsire/protecție anticorozivă ale acestora, către un furnizor/partener din România, pentru creșterea competitivității produselor lor.

Tandemul de firme au mai produs instalații similare cu cea din Haga, montate in Rotterdam, Dubai, Helsinki și Columbia SC (USA) (vândute ulterior) (https://skyviewattractions.com/projects/) și participă în prezent la o licitație in Arabia Saudită pentru realizarea uneia similare. Instalația din Haga este singura din lume montata pe fundul mării și nu pe uscat. Planul lor de producție în perspectiva următorilor ani este de 3-4 instalații/an. Intenția este de a externaliza treptat o parte din producție spre un furnizor din România, ulterior proporția externalizată din întreg proiectul crescând, funcție de capabilitățile și performanta partenerului, luându-se în considerare inclusiv mutarea întregii producții în România în viitor (inclusiv înființarea unui joint-venture cu partenerul român).

Pentru exemplificarea sub-ansamblelor și capabilităților tehnice necesare, ne-a fost pusă la dispoziție documentația atașată (câteva desene tipice, cerințe/standarde tehnice și câteva informații despre așteptările lor), urmând ca după pre-selecția unor potențiali parteneri și semnarea unor contracte de confidențialitate, mai multe detalii tehnice să fie oferite. O singură precizare a fost făcută privind acoperirea anti-corozivă: “The coating system example is also added from a typical supplier. We aim either for a C5 class system paint. If that is not feasible, we could go down to a C4 system“.

Întregul proiect este modular, cu posibilitatea de transport pe cale rutieră, in containere de 40″. La primele ansambluri, producția din România va fi transportată în Olanda pentru pre-montare, verificare, testare si doar ulterior la clientul/destinația final/ă.

Aveți mai jos datele persoanei de contact:

Ing. Bernt Barink

Tel: +31 624 138 365 

b.barink@we-engineering.nl

WE Engineering B.V.

Mozartstraat 1

7131 AG Lichtenvoorde

Tel: +31 544 399 555

Firmele interesate sunt rugate sa contacteze direct persoana menționată mai sus din Olanda, cu CC la una din adresele mele de mai jos.

De asemenea, solicitarea poate fi redirecționată altor potențiali furnizori dintre colaboratorii dumneavoastră.

Pentru intrebari/informatii suplimentare si sprijin va puteti adresa BPCE Haga:

Dl. Mircea BORZA

Consilier economic                                                                                                      

Tel (secretariat): +31 (0) 70 322 3613 (int. 250)

Mobil: +31 (0) 612 562 862

E-mail: ecs.nl@dce.gov.ro 

             mircea.borza@dce.gov.ro

             trade.romania@xs4all.nl