Business Breakfast la Palatul CCIB – Noutăţi ale Codului fiscal

INVITAȚIE

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti vă invită la evenimentul:

Business Breakfast la Palatul CCIB

Noutăţi ale Codului fiscal

miercuri, 15 februarie 2023, între orele 9:00-10:30,

în Aula Carol I din sediul nostru istoric, situat în str. Ion Ghica nr. 4, București.

Subiectele de interes vor fi detaliate de invitații noștri speciali:

Lucian HEIUȘ, Președintele ANAF

Dan Manolescu, Președintele Camerei Consultanților Fiscali

Participanții vor avea oportunitatea de a discuta și lămuri cele mai stringente modificări aduse Codului fiscal, printre care impozitarea microîntreprinderilor și facilitățile fiscale acordate pentru Cercetare&Dezvoltare, raportarea E-factura și SAF-T, noutăți în domeniul vamal, modificarea plafoanelor pentru facilități fiscale în Construcții, Agricultură și Industria Alimentară sau plafonarea beneficiilor extrasalariale.

Business Breakfast este un eveniment marca CCIB, care oferă posibilitatea reprezentanţilor mediului de afaceri să se întâlnească cu autorităţi, specialişti, consultanţi de top pentru a dezbate cele mai importante teme de interes economic şi de afaceri.

Mai puțin formal decât o masă oficială şi mai rapid, Business Breakfast la Palatul CCIB este un model de networking ce vă oferă posibilitatea să vă întâlniți într-un cerc restrâns cu autorități de reglementare și consultanți de top, precum și să identificați noi oportunități de afaceri. În același timp aveți avea ocazia să puneți întrebări și să primiți răspunsuri direct de la oficiali și specialiști.

Locurile sunt limitate! Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați formularul de participare disponibil pe site-ul www.ccib.ro. Membrii Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București beneficiază de gratuitate. Taxa de participare pentru firmele nemembre CCIB este de 40 Euro echivalent in lei (include TVA) și se face în contul RO 61 BRDE 441 SV 5106 892 4410, deschis la BRD sucursala Unirea, cu mențiunea ”Business Breakfast 15 februarie 2023”.

 

Pentru alte detalii, puteți contacta managerul de proiect: gabriela.dumitriu@ccib.ro (telefon 0729.164.482).

Vă așteptăm!