Oportunitate de afaceri Suedia – transfer producție mânere pat

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică Stockholm, avem placerea de a va informa despre solicitarea companiei suedeze Trust Care, care doreste sa transfere productia unor anumite elemente din China si Taiwan in Europa.

Companiile interesate să stabilească relații de colaborare cu compania suedeză pot contacta Biroul de Promovare Comercial Economică Stockholm sau conducerea companiei Trust Care.

Detalii companie si specificatii produs:

Trust Care comercializează dispozitive medicale pentru seniori/ persoane cu dizabilități și are momentan producția localizată în China și Taiwan. Compania acoperă 35 de țări din întreaga lume și intenționează să înceapă producția în Europa. Printre produsele din portofoliu se numără: trotinete electrice, scaune de baie, cârje, mobilier și mînere de pat.

Compania caută un furnizor pentru produsul din anexa, cu specificațiile și schița aferente pentru o cantitate estimată de 5000 unități/an.
Compania caută un partener cu expertiză în producția de dispozitive din aluminiu, oțel, materiale plastice și cauciuc cu montaj propriu.

Datele de contact ale companiei Trust Care

Skrittgatan 8B
213 77 Malmo
Suedia
Tel: +46 40 15 61 20
natasha@trustcare.se

www.trustcare.se

Persoana de contact: Natasha Bozic

Pentru orice solicitări și informații reprezentantul BPCE Stockholm vă sta la dispoziție:
Andreea-Elena Petrușan
+46 73 580 28 21
andreea.petrusan@dce.gov.ro