Oportunitate de a participa la Touch Nordic Turku, Finlanda

Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) al Ambasadei României la Helsinki, anunţă mediul de afaceri român cu privire la posibilitatea de a participa la evenimentul Touch Nordic, care va avea loc în perioada 17-18 iunie a.c., la Radison Blu Marina Palace Hotel din Turku, Finlanda.

Conform organizatorilor, Touch Nordic este o platformă pentru comerțul global și afaceri, platformă unde se vor întâlni companii din diverse sectoare de afaceri și  agenții de promovare guvernamentale din ţări de pe patru continente.

Touch Nordic este un eveniment B2B international, care aduce companiile private și publice, agențiile guvernamentale de comerț și promovare din întreaga lume pentru a se întâlni și a-și dezvolta propria rețea pentru noi afaceri.

Câteva dintre sectoarele principale de afaceri acoperite în sesiunile și întâlnirile separate in cadrul evenimentului:

  • Energie și mediu
  • turism
  • sănătate
  • producție, export-import, comerț, finanțe
  • IT&C
  • educație

Înscrierea companiilor interesate se poate face pe site-ul www.touchnordic.com, unde pot fi obținute mai multe amănunte.

Evenimentul constituie o bună oportunitate pentru companiile românești de a pătrunde pe piaţa finlandeză şi pieţele ţărilor nordice, precum şi pentru a întâlni posibili noi parteneri de afaceri, inclusiv pe terţe pieţe.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, firmele interesate se pot adresa dlui. Adrian Cristea, ministru consilier; Tel.: +358 9 2413272; E-mail: adrian.cristea@dce.gov.ro