„Co-Matching International Bilateral Meetings for Industrialistsˮ Kocaeli , Turcia – 18-21 Iunie 2019

Biroul de promovare comercial-economică din cadrul Ambasadei Turciei în România a anunțat organizarea evenimentului „Co-Matching International Bilateral Meetings for Industrialistsˮ, ce se va desfășura în perioada 18-21 iunie a.c. la Kocaeli-Turcia. Deplasarea se va face în data de 18 iunie, urmând ca pe 19 și 20 iunie să aibă loc evenimentele prevăzute în program.

 

În data de 19 iunie, participanții vor vizita companiile locale de top, obiectivul fiind de a cunoaște mediul de afaceri local. În data de 20 iunie vor avea loc întâlniri B2B cu reprezentanți ai mediului de afaceri local.

 

Domeniile acoperite în cadrul acestui eveniment sunt următoarele: materiale de construcție, mașinării, procesarea metalelor, materiale plastice, industria automobilelor, energie, electrice și electronice și turism.

 

Acest eveniment oferă participanților oportunitatea de a:

  • Crea contacte între reprezentanții mediului de afaceri local și reprezentanți ai firmelor internaționale;
  • Împărtăși și descoperi noi dezvoltări în sectorul industrial;
  • Cunoaște mediul de afaceri turcesc, și de a identifica noi parteneri de afaceri.

Costurile de participare vor fi acoperite în totalitate de către Ministerul Economiei Turciei.

 

Pe parcursul acestei misiuni economice, participanții vor beneficia de următoarele facilități:

  • Acoperirea cheltuielilor de cazare (inclusiv micul dejun), suportate de către Ministerul Comerțului din Republica Turcia;
  • Transport local (de la aeroport la Kocaeli și vice-versa, de la hotel la locația în care se va desfășura evenimentul);
  • Întâlniri B2B
  • Traducere Turcă-Engleză și Engleză-Turcă.

 

Cei interesați să participe la acest eveniment, sunt rugați să acceseze pagina https://co-matching2019.b2match.io/signup pentru înscriere.