diploma 1

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, premiat în cadrul Galei Nine O’Clock

Recent, la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental, a avut loc Gala de decernare a premiilor „Nine O’Clock 27 de ani”. La eveniment au participat reprezentanți ai corpului diplomatic, membri ai Guvernului, reprezentanți ai comunității de business și financiar-bancare.

Cu acest prilej, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele Camerei bucureștene, i-a fost acordat premiul de excelență pentru contribuția la consolidarea comunității de afaceri, pentru stăruința, consecvența și pasiunea depuse pentru a promova oferta românească peste granițele țării și pentru a reduce decalajul de competitivitate pe care-l înregistrează România, comparativ cu economiile vestice și chiar central-europene, pentru eforturile depuse în direcția identificării de măsuri pentru stimularea mediului economic.

Alături de președintele CCIB, în cadrul Galei au fost premiați: E.S. Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova în România (Premiul „Ambasadorul străin al anului 2017”); ES Luca Niculescu, ambasadorul României în Republica Franceză (Premiul „Ambasadorul român al anului 2017”); Ufuk Tandogan, CEO GARANTI BANK România (Premiul „Bancherul anului 2017”); Steven van Groningen, președinte & CEO Raiffeisen Bank România (Premiul special „Bancherul străin cu cea mai îndelungată activitate în România”); Francois Coste, CEO al Groupama Asigurari România, președintele CCIFER – Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (Premiul „Asigurătorul anului 2017”), av. Dana Gruia Dufaut (Premiul pentru excelență în afaceri); Gabriela Firea, primarul general al municipiului Bucuresti (Premiul de excelență).

Au fost premiate de asemenea: Coaliția pentru Dezvoltarea României (Premiul de excelență pentru initiațive publice de impact in societate), Automobile Bavaria Group (Premiul de excelență pentru consolidarea poziției de leader pe piata dealerilor de BMW); Kaufland Romania (Premiul de excelență la secțiunea “Investitorul străin al anului 2017”), AFI Europe Romania (Premiul „Dezvoltatorul imobiliar al anului 2017”), Fundația Vodafone (Premiul de excelență la secțiunea „Responsabilitate socială de impact”, pentru Programul național strategic „Connecting for Good), eMAG (Premiul de excelență la categoria „Strategie de succes în e-commerce”), Dacia Renault Romania (Premiul de excelență, pentru rezultatele record și performanțele remarcabile obținute în 2017) și Corul de copii Allegretto (Premiul special „Ambasadorii Culturali ai Romaniei”).