logo_mmaca

Aplicație de înscriere în programul Femeia Antreprenor 2018

 

ANUNȚ DESCHIDERE APLICAȚIE DE ÎNSCRIERE PROGRAMUL FEMEIA ANTREPRENOR 2018

Începând cu data de 14.11.2018, ora 10.00, pe site-ul www.aippimm.ro, a devenit activă aplicația de înscriere în cadrul Programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

În data de 9 noiembrie 2018 a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr.947/09.11.2018 ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat nr.1476/06.11.2018, privind aprobarea procedurii de implementare a Programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Reamintim că femeile din România, care fac deja afaceri sau vor să-și deschidă firme, pot să se înscrie online, AICI, în programul Femeia Antreprenor 2018 (instrucțiuni de completare AICI), organizat și finanțat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Descarcă de AICI documentele necesare la înscrierea în programul Femeia Antreprenor 2018.

Femeile selectate vor putea participa la conferințe de antreprenoriat, workshopuri și evenimente de business în țară și în străinătate, astfel:

  • Etapa I – Conferință naționale dedicată femeilor antreprenor din România pentru maximum 400 de participante femei, care au deja o afacere și femei care doresc să-și deschidă o afacere, având ca tematică asistența oferită IMM-urilor de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, competitivitatea acestora şi cultura antreprenorială; Locația și perioada estimată a conferinței: BUCUREȘTI 7 decembrie 2018.
  • Etapa a II-a – 4 workshop-uri pentru maximum 160 de participante femei care dețin afaceri, având ca tematică adaptarea stilului de leadership în funcție de persoană, abilitatea de comunicare, relaționarea în afaceri, modalități de a motiva echipa, delegarea eficientă a sarcinilor. Locațiile și perioada estimata a celor 4 workshop-uri: București, Brașov, Ploiești, Călărași, 10 decembrie 2018.
  • Etapa a III-a – organizarea a 4 evenimente internaționale de tip business to business pentru maximum 80 de participante femei având ca obiectiv creșterea abilitaților IMM conduse de femei în formarea de parteneriate externe. Locațiile si perioada estimata a celor 4 evenimente internaționale: Londra, Paris, Madrid si Roma, 13-16 decembrie 2018.