Eastern Fair 2019, forumuri Ucraina – Europa şi Slovacia-Polonia

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea celei de-a 12-a ediţii a forumului Ucraina – Europa şi a primei ediţii a forumului Slovacia – Polonia , care vor avea loc în perioada 24-25 ianuarie 2019, la centrul expoziţional G2 Arena din Rzeszow – Jasionka , Polonia.

Forumurile economice vor fi dublate de a 3-a ediţie a Eastern Fair, care se va desfăşura tot la G2 Arena. Organizatorul acestor evenimente  este Fundaţia Institutului pentru Studii Estice (Instytut Wschodni).

La ultima ediţie a Eastern Fair  au expus 92 de companii din 5 ţări ( Polonia, Moldova, Ucraina, România şi Italia), din peste 20 de domenii de activitate ( IT& C, apărare, construcţii, motoare electrice, energie, FMCG, turism) și s-au semnat acorduri economice inter-ţări .  Toate companiile participante vor beneficia de promovare în cadrul celor doua forumuri economice (800 participanţi) si de prezentarea ofertei lor în cadrul congresului administraţiilor regionale din Cracovia ( 2000 participanţi).

Datele de contact ale responsabilului pentru România sunt: Marek Marszalek,  E-mail m.marszalek@isw.org.pl tel. +48/225831146 , website http://www.forum-ekonomiczne.pl/registration/?lang=en