Indonesia-Romania-VBD-1100x350px

Seminarul economic virtual România-Indonezia: Valorificarea României ca hub pentru piețele din Europa Centrală și de Est

Stimată doamnă / Stimate domn,

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Ambasada României în Republica Indonezia și Camera de Comerț și Industrie a Indoneziei (KADIN Indonezia) organizează, în data de 10 martie 2022, în intervalul orar 10.00 – 11.30, seminarul economic virtual România-Indonezia: Valorificarea României ca hub pentru piețele din Europa Centrală și de Est.

Scopul evenimentului este de a identifica noi oportunități de colaborare bilaterală între agenții economici din cele două țări, prin prezentarea climatului investițional și de afaceri din România și Republica Indonezia. În egală măsură, oficialii guvernamentali și experții invitați, în calitate de vorbitori, vor prezenta barierele comerciale pentru produsele indoneziene care doresc să intre pe piața românească și modul în care acestea pot fi redresate. Nu în ultimul rând, o temă importantă care va fi abordată în cadrul seminarului se referă la modul în care România poate deveni poartă de intrare pentru produsele indoneziene în Europa Centrală și de Est, prin intermediul portului Constanța.

Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie. Termenul limită pentru transmiterea formularului de înregistrare este 9 martie 2022.

Formular de înregistrare

 

Cu câteva zile înainte de eveniment, organizatorii vor trimite linkul de acces tuturor persoanelor care s-au înregistrat. Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: oana.alexe@ccir.ro, tel .: 0040 374 474 39.