DD Helpdesk Logo

Seminar privind promovarea exporturilor de produse și servicii în IRAN, 13 mai 2021

Stimată doamnă/Stimate domn
Președinte/Director General/Director/Administrator

În dorința oferirii unor oportunitati de internaționalizare a afacerilor dumneavoastra, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) vă adresează invitația de a participa la Seminarul organizat in ziua de joi 13 mai 2021, ora 14:00, la sediul CCIB, dedicat firmelor, în special din sectorul IMM, interesate să-și promoveze produsele și serviciile pe piața Republicii Islamice IRAN.

Iranul reprezintă o piață cu un mare potențial, dar în prezent este supusă unor sancțiuni internaționale.
Companiile care doresc să realizeze exporturi în domenii nesancționabile sunt libere să identifice și să contacteze parteneri de afaceri iranieni și să inițieze dialogul pentru semnarea de contracte.

Pentru a nu risca intrarea în dialog/afaceri cu o entitate/persoană din Iran sancționată de UE este util și de recomandat să se apeleze la un instrument UE denumit Due Dilligence Help Desk (Biroul european de asistență pentru IMM-uri care exportă sau doresc să exporte în Iran).

Seminarul se va bucura de participarea dlui. Adrian BAZAVAN, director de proiect la Due Dilligence Help Desk – Bruxelles, care va face o prezentare a asistenței gratuite pe care Biroul o oferă IMM-urilor din UE pentru promovarea exporturilor comunitare, inclusiv românești, în Iran, va răspunde întrebărilor adresate de participanți și va dialoga cu aceștia.

Deși Starea de alertă în vigoare se încheie pe 12 mai a.c. și nu sunt informatii oficiale privind prelungirea acesteia, în organizarea evenimentului se va ține cont de condițiile actuale, respectiv participarea unui numar maxim de 25 persoane, inclusiv din rândul organizatorilor, cu respectarea tuturor regulilor sanitare în vigoare (distanțare fizică, mască de protecție, dezinfectarea spațiilor etc.) urmând ca în cazul în care numărul celor interesați va fi mai mare să căutăm soluții de majorare a numarului de participanți prin organizarea seminarului în regim hibrid (participare fizică și online pe reteaua ZOOM).

Participarea este gratuită, membrii CCIB având prioritate, dar respectarea regulilor sanitare impune inscrierea până marți 11.05.2021 inclusiv.
Așteptăm confirmările de participare la adresele mail: membri@ccib.ro și mircea.toader@ccib.ro.

Pentru orice informatii suplimentare puteți contacta pe: dl. Mircea TOADER, Consilier pentru relatii internationale al Presedintelui CCIB, Coordonator al Centrului Consultanta Afaceri si Relatii Internationale, Tel: 0725 167 894 sau 0723 144 663.

CCIB va ureaza mult succes în promovarea afacerilor dumneavoastra.