274943555_4959161660834444_7201686316678349559_n

Continuă seria de concerte ”Serate muzicale în București” de la Palatul CCIB

București, 28 aprilie 2022

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Continuă seria de concerte ”Serate muzicale în București” de la Palatul CCIB

 

Lanto Communication şi Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează marţi, 3 mai 2022, începând cu ora 19.00, în minunata Sală de Concerte a Palatului Camerei bucureștene din Str. Ion Ghica nr 4 un nou spectacol din seria de evenimente ”Serate Muzicale în București”.

În concertul “1 pian – 3 pianiste – 6 mâini“, Trio Equilibrium ne va încânta cu piese de: Henri Ravina (Tyrolienne), Léonard Gautier (Secretul), Maarten Smit (Mica Suită), Eugen Doga (Vals), Manfred Schmitz (Mini Tango 2), Mike Cornick (Trei piese de Jazz), B. Leuthereau – L. Delibes (Pizzicato Polka), Iosif Ivanovici (Valurile Dunării), Timothy Brown (Triana), Barbara Arens (It takes three to tango), Serghei Rachmaninov (Vals și Romanță), George Gershwin (We’ve got Rhythm) şi Johann Strauss (Radetzky March).

O săptămână mai târziu, marţi, 10 mai, la aceeaşi oră, vor concerta pe scena Camerei bucureştene, în spectacolul “Jazz de la Enescu”, Puiu Pascu (pian), Titi Herescu (tobe), Dan Creimerman (bass), alături de solistele: Maria Klein, Ilinca Dinu şi Andrada Precup.

Pe 17 mai, oferim publicului spectacolul “Contraste Beethoveniene”, un minunat recital de pian susţinut de Anca Săftulescu. În program sunt incluse: Sonata în la bemol major op. 26, Sonata în do minor op. 13 (Patetica), Sonata quasi una Fantasia în do diez minor op. 27 nr. 2 (Sonata lunii) şi Sonata în fa minor op. 57(Appassionata), semnate Ludwig van Beethoven.

Următorul concert, “Serenata Española”, este susţinut pe 24 mai de Duo Kitharsis şi include piese ale lui Isaac Albeniz (Suite Española Op.47, Cataluña şi Granada), Pablo de Sarasate (Melodie roumaine), Joaquin Rodrigo (Tonadilla), Manuel de Falla (Serenata andaluză, Nocturno), Francisco Tárrega / Julio Sagreras (Recuerdos de la Alhambra), Sergio Assad (Farewell) şi Astor Piazzolla (Tango Suite).

Concertele din seria “Serate muzicale în Bucureşti” sunt organizate cu scopul de a oferi oamenilor de afaceri şi publicului larg spectacole de cea mai bună calitate, dar şi oportunitatea de a interacționa într-un mod mai puțin formal în sălile spectaculoase ale clădirii istorice a Camerei bucureștene, adevărată bijuterie arhitectonică a Capitalei.

Spre deosebire de un concert obişnuit, în cadrul acestor serate muzicale oferim publicului o experiență completă. Oaspeții noștri se bucură nu numai de un act artistic de calitate, ci și de miniexpoziții de artă (pictură, sculptură), degustări de vinuri, produse gourmet etc. La fiecare eveniment, vom oferi celor care ne trec pragul un moment special.

Biletele pentru concertele din cadrul Seratelor muzicale în București sunt disponibile pe www.lanto.ro, www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi în regim de abonament de la echipa CCIB.

 

Biroul de Presă al CCIB