PARTENERI MEDIA

DSC_3624Stimată doamnă,

Stimate domn,

 

Criza economică și sanitară generată de pandemia de Covid-19 a testat tuturor celor care activează în mediul de afaceri reziliența, capacitatea de adaptare și de repliere rapidă, abilitățile de conducere și de lucru în echipă. În această perioadă dificilă și provocatoare au rezistat și s-au dezvoltat companiile conduse de manageri care și-au regândit modelul de business, modalitatea de alocare a resurselor, sistemele de relații cu clienții și furnizorii, dar și cu membrii propriilor echipe, ținând seama de noua paradigmă.

 

Aceștia sunt premianții pe care avem privilegiul și bucuria să-i sărbătorim la noi acasă, într-un spațiu elegant, rafinat și încărcat de istorie, în minunata Sală Ștefan Burcuș, din Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (Str. Ion Ghica nr 4), la cea de a XXVIII-a ediție a Topului firmelor din municipiul București. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 6 octombrie 2021, începând cu ora 18,00 (înregistrarea participanților de la ora 17,15) și va fi urmată de un cocktail de gală.

 

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 151.495 firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2020, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 49.092 firme. Dintre acestea, premiem 6.958 firme, în cadrul a șapte secțiuni: servicii, comerţ, industrie, construcţii, cercetare-dezvoltare și high-tech, turism şi agricultură. Premianții au fost stabiliți potrivit unei metodologii complexe, implementate unitar la nivelul sistemului cameral, care ia în calcul indicatori cantitativi și calitativi. Toate firmele laureate sunt incluse în catalogul Catalogul „Topul Firmelor din Bucureşti”.

 

De asemenea, avem bucuria de a vă anunța că 817 companii se califică pentru a primi TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru clasarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului. În premieră, firmele care confirmă participarea la eveniment au oportunitatea de a fi incluse în Catalogul excelenței realizat de CCIB și distribuit atât în cadrul Galei, cât și ulterior oamenilor de afaceri și decidenților care participă la evenimentele organizate de Camera bucureșteană. De asemenea, aceste companii pot deveni membre ale organizației noastre, beneficiind de 12 luni de grație la plata cotizației, reduceri semnificative de tarife și un pachet consistent de servicii incluse.

 

Iuliu STOCKLOSA,

Preşedinte

 

Pentru mai multe informatii referitoare la înscriere consultaţi acest link, iar pentru ofertele de parteneriat mai multe detalii se pot obţine aici si aici

 

RECLAMĂ
PARTENERI DIAMOND – TOP 2021
PARTENERI PLATINUM – TOP 2021
PARTENERI GOLD – TOP 2021
PARTENERI SILVER – TOP 2021
PARTENERI BRONZE – TOP 2021