PARTENERI MEDIA

Stimata doamna,
Stimate domn,

Anul 2020 a venit pentru fiecare dintre noi cu provocări imposibil de anticipat cu un an înainte. Am fost obligați să ne reaşezăm priorităţile, să fim creativi şi să găsim noi modalităţi de a lucra împreună, dar la distanţă unii de ceilalţi, pentru a reuşi să depăşim această perioadă tumultoasă. Mai mult ca niciodată, mediul online a creat punți, ne-a ajutat să ne păstrăm afacerile pe piață și să ne ducem business-urile la un alt nivel.

Chiar dacă anul acesta este dificil să ne strângem mâinile, vrem să avem privilegiul de a sărbători performanțele companiei dumneavoastră, de a vă aplauda, chiar dacă de la distanță, și de a împărtăși comunității de afaceri bucuria de a vă avea printre laureați. Iată de ce, pentru prima dată în cei 27 de ani de când organizăm Topul firmelor din București, vă invit să ne întâlnim în mediul virtualmiercuri, 25 noiembrie 2020, la ora 11,00.

Programul manifestării, organizate de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), cuprinde o festivitate de prezentare a premiilor și a firmelor premiate, urmată de un concert al Orchestrei de cameră a Camerei bucureștene, conduse de Adrian Naidin. Transmisia online a evenimentului va fi realizată din Aula Carol I, din Palatul CCIB.

Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor din capitală care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel național. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companiila Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 134.059 firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2019, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 50.133 firme. Dintre acestea, premiem 7.267 firme, după cum urmează: 2.529 firme din servicii, 2.003 din comerţ, 1.505 din industrie, 437 din construcţii, 404 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 249 din turism şi 140 din agricultură.

Firmele clasate în Topul Firmelor din Bucuresti sunt incluse în Catalogul Topul Firmelor din Bucureşti 2020, ediţia a XXVII-a.

Aşa cum v-am obişnuit, acordăm şi anul acesta o serie de premii speciale, precum şi TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru poveştile de succes, care inspiră şi motivează deopotrivă, scrise de echipele celor 322 companii care în ultimii cinci ani s-au clasat constant pe prima poziţie în competiţia elitelor. 

dr.ing. Costică T. MUSTAŢĂ,

Preşedinte

RECLAMĂ
PARTENER DIAMOND – TOP 2020
PARTENER PLATINUM – TOP 2020
PARTENERI GOLD – TOP 2020
PARTENERI SILVER – TOP 2020
PARTENERI BRONZE – TOP 2020