PARTENERI MEDIA

foto is

Stimată doamnă,

Stimate domn,

Am deosebita plăcere de a vă invita la cea de a XXIX-a ediție a Topului firmelor din municipiul București, care va avea loc miercuri, 5 octombrie 2022, începând cu ora 18,00 (înregistrarea participanților de la ora 17,15), la Sala Ștefan Burcuș din Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (Str. Ion Ghica nr 4). Programul manifestării, organizate, ca și anul trecut, la noi acasă, într-un spațiu elegant, rafinat și încărcat de istorie, cuprinde o festivitate de premiere, la care sunt invitați reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale. Seara va continua cu un cocktail de gală.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 156.777 firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2021, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 56.760 firme. Dintre acestea, premiem 7.251 firme, în cadrul a șapte secțiuni: servicii, comerţ, industrie, construcţii, cercetare-dezvoltare și high-tech, turism şi agricultură. Premianții au fost stabiliți potrivit unei metodologii complexe, implementate unitar la nivelul sistemului cameral, care ia în calcul indicatori cantitativi și calitativi. Toate firmele laureate sunt incluse în catalogul Catalogul „Topul Firmelor din Bucureşti”.

 

De asemenea, avem bucuria de a vă anunța că 820 companii se califică pentru a primi TROFEUL DE EXCELENŢĂ pentru clasarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului. Firmele care confirmă participarea la eveniment au oportunitatea de a fi incluse în Catalogul excelenței realizat de CCIB și distribuit atât în cadrul Galei, cât și ulterior oamenilor de afaceri și decidenților care participă la evenimentele organizate de Camera bucureșteană. De asemenea, aceste companii pot deveni membre ale organizației noastre, beneficiind de 12 luni de grație la plata cotizației, reduceri semnificative de tarife și un pachet consistent de servicii incluse.

 

Iuliu STOCKLOSA,

Preşedinte

 

Pentru mai multe informatii referitoare la înscriere consultaţi acest link, iar pentru ofertele de parteneriat mai multe detalii se pot obţine aici si aici

 

PARTENERI DIAMOND – TOP 2022
PARTENERI PLATINUM – TOP 2022
PARTENERI GOLD – TOP 2022
PARTENERI SILVER – TOP 2022
PARTENERI BRONZE – TOP 2022