Informare privind oportunități de afaceri prin intermediul platformei UN Development Business

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), avem plăcerea de a vă informa că Secretariatul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a transmis statelor membre o adresă de informare privind lansarea unei platforme online integrate – United Nations Develompent Business (UNDB) – care reunește bazele de date aferente proiectelor internaționale de dezvoltare și oportunităților de colaborare pe componenta de achiziții.

UN Develompent Business oferă acces centralizat la anunțurile de achiziții și acordările de contracte, cumulate de la principalele bănci multilaterale și regionale de dezvoltare, inclusiv Banca Mondială, Banca de Dezvoltare Inter-Americană, Banca de Dezvoltare Africană, Banca de Dezvoltare Asiatică, precum și organizații internaționale de ajutor și dezvoltare și entități guvernamentale.

Totodată, vă rugăm să regăsiți, anexată, fișa de informații transmisă de ONU, care descrie serviciile UNDB. Pentru mai multe informații și resurse adaptate nevoilor comunității de afaceri, vă rugăm să accesați link-ul pentru site-ul dedicat acestei platforme : https://devbusiness.un.org/.

De asemenea, menționăm că reprezentanții UNDB pot furniza sesiuni informative privind familiarizarea părților interesate cu platforma recent lansată, sens în care vă rugăm să consultați următorul contact oferit de către Secretariatul ONU: Dl. Reza Mapar, Manager al platformei UN Development Business, e-mail: mapar@un.org.

Articolul anterior
MoU (Memorandum of Understanding) privind cooperarea economică între Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Camera de Comerț Konya (Turcia) semnat la Palatul CCIB
Articolul următor
Workshop regional Made in Romania, editia a VI-a